Over ons

Professioneel team met passie voor groen

Niels Rego en team

Groenprojecten Rego, kende zijn roots in mooie Alken. Ondertussen zijn we in de parel van Haspengouw: Borgloon.

Groenprojecten Rego biedt het totaalconcept aan. Vanaf de eerste schets tot het volledig uitwerken van een project. Voor de realisatie van de mooiste kamer, uw tuin, ben u bij Niels Rego en zijn team aan het juiste adres.

Dit alles kan voor uw privé tuin als voor uw bedrijventerrein. Wij geven uw tuin een ander doel, een tweede leven en maken deze onderhoudsvriendelijk en minder arbeidsintensief.

Om uw tuin duurzaam te onderhouden kan u steeds beroep doen op ons professioneel team. Wij onderhouden uw tuin met onze passie voor groen.

Onze aanpak

Met een diploma "agro- en biotechnologie – groenmanagment" op zak en ondertussen meer dan 10 jaar ervaring bieden wij een totaalpakket aan voor nieuwe tuinen of de renovatie van een bestaande tuinen.

We werken samen met zorgvuldig gekozen leveranciers van zowel de gebruikte materialen als de aanplanting. We kweken ook zelf onze eigen bomen, coniferen en heesters.

Contacteer ons gerust voor een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 • Inspiratie

  In een eerste vrijblijvend gesprek bekijken we samen jullie wensen. Dit zowel voor privé projecten als bedrijfterreinen.

 • Ontwerp

  Met een tuinontwerp geven we de ideëen vorm en maken we ze visueel. Ook krijg je een zicht op op het kostenplaatje.

 • Realisatie

  Ons doel: de perfecte uitvoering of het nu om een compacte stadstuin of een gigantisch plantsoen. Bekijk hier onze projecten.

 • Plaatser Ebema

  Wij hechten veel belang aan correcte plaatsing en hebben oog voor kwaliteit. We zijn dan ook erkend plaatser voor Ebema_Stone&Style.

 • Boomkwekerij

  Naast een uitgebreid assortiment aan planten en bomen via zorgvuldig gekozen leverancier, kweken we ook eigen bomen, coniferen en heesters. Meer info

 • Onderhoud

  De natuur gaat zijn gang. Een tuin vraagt om duurzaam onderhoud. Wij steken de handen uit de mouwen, eenmalig of op regelmatige basis.

Groenprojecten Rego bv

Kalenberg 7, 3840 Borgloon
BTW BE 0502.569.371