Groenprojecten Rego biedt het totaalpakket aan, te samen of afzonderlijk. Gaande van de aanleg of renovatie tot het onderhoud van uw groene omgeving. Dit alles kan zowel voor uw privé tuin als uw bedrijfsterrein.

Als klant mag u rekenen op de nodige vakkennis. Want als zaakvoerder heeft Niels Rego een hogeschoolopleiding genoten in de agro- en biotechnologie – afstudeerrichting groenmanagment.

Ons werk werd al meermaals opgemerkt, zo zijn we de laatste jaren steeds laureaat van de prijs Limburgse Tuinaannemer. In 2017 en 2018 werden we beloond met respectievelijk goud en zilver in de categorie 250-1000m². In 2022 pakten we de tweede plek in de categorie +1000m², in 2016 behaalde we in deze categorie ook al eens brons!

aanleg

Aanleg van een compacte stadstuin, een gigantische bloemenweide, een plantsoen, een eigen kruidentuin, een tuin om heerlijk in te relaxen of om samen met de kids in te ravotten. Wij kunnen u helpen vanaf het ontwerp tot de perfecte uitvoering. Zo zijn we ook erkend plaatse van Ebema. Ook staan we in voor de verkoop van planten en allerhande toebehoren.

renovatie

Nood aan renovatie? Een bestaande tuin die een grondige opknapbeurt nodig heeft of wilt u het eens over een andere boeg gooien? U richt uw woonkamer toch ook wel eens anders in? We geven je tuin een ander doel of maak je tuin onderhoudsvriendelijke en minder arbeidsintensief. Wij zorgen ervoor dat uw tuin de mooiste kamer van de woning wordt.

onderhoud

Op termijn zal je tuin ook vorm krijgen en zijn eigen leven willen gaan leiden. Om je tuin duurzaam te onderhouden kan je ook beroep doen op onze onderhoud service. Of gewoon wanneer u dit zelf niet meer ziet zitten, om welke reden dan ook. Wij doen niet liever dan in een tuin werken, steeds met professioneel materiaal en heel wat zorg.

Naast het grotere onderhoud zoals snoeibeurt kan u ons ook inschakelen voor periodiek onderhoud (maaien van gras, onkruidbehandeling, ...) en dat elk seizoen van het jaar!